Po grandiozinio koncerto – dar viena džiugi žinia K. Kerbedžio gerbėjams

Teodoro BILIŪNO nuotr.
Kastytis Kerbedis.
Kovo 8-ąją pilnutėlėje Žalgirio arenoje praūžė išties karališka šventė – Kastyčio Kerbedžio koncertas "Visoms karalienėms". O šiandien nenuilstantis scenos "senelis" skelbia dar vieną ypatingą koncertą – gegužės 4-ąją Šiaulių arenoje jis surengs koncertą pačioms brangiausioms – mamoms.

Jau besirenkančius žiūrovus į koncertą Žalgirio arenoje pasitiko fortepijono garsų magija, o prasidėjus koncertui, ovacijos nenutildavo po kiekvienos dainos. Gerbėjos nešė tiek gėlių, jog atrodė scena tuoj paskęs jose. Jau pirmoje koncerto dalyje siurprizas – skambant dainai "Pilnatis" žiūrovai gėrėjosi baleto šokiu, kurį atliko KVMT primarijus Gintaras Visockis su partnere iš Malaizijos Teo May Jean.

Antroje dalyje, pasikeitęs sceninį kostiumą (kostiumus keitė tris kartus), Kastytis visus užbūrė aukščiausio vokalinio lygio penkių dainų siužetine linija su tokiomis dainomis kaip "Skriski", "Išsaugoti tave", "Nakty", "Mano meile, žinok". Gerbėjos vieną po kito į viršų kėlė plakatus "Tu esi mūsų karalius" ar "Kastyti, Tu balsas, kurį mylim".

Trečioje koncerto dalyje – dar vienas siurprizas – įvyko piršlybos scenoje! Kastyčio geri draugai Paulius ir Simona atskrido iš Londono, kad sudalyvautų koncerte. Bet apie Kastyčio ir Pauliaus sugalvotą planą būsimoji nuotaka nieko net nenutuokė, kas jos laukia toliau. Simonai, kaip ir visai Žalgirio arenai, tai buvo netikėta. Emocijos liejosi per kraštus!

Daugiau nei dvi valandas be pertraukos trukusioje šventėje nesibaigiančios ovacijos vertė kelis kartus kartoti mylimas klausytojų dainas.

Šįkart nenuilstantis scenos "senelis" Kastytis Kerbedis skelbia dar vieną ypatingą koncertą – muzikinę šventę, skirtą Mamos dienai. Gegužės 4-ąją Šiaulių arenoje jis surengs koncertą pačioms mūsų brangiausioms – mamoms. "Daug gražių dalykų mes galime turėti savo gyvenime, bet mamą tik vieną visame plačiame pasaulyje. Visos mamos nusipelno atskiros padėkos", – sako charizmatiškasis atlikėjas.

Bilietus į 2024 m. gegužės 4-ąją Šiaulių arenoje vyksiantį koncertą jau galite įsigyti visose "Bilietai.lt" kasose ir internetu https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/kastytis-kerbedis-mamai-424474/

Youtube nuoroda:
https://www.youtube.com/watch?v=SZJ3-nYGnPM