Vytauto RUŠKIO nuotr.

Naujausios
2025-05-02
Komentarai:
2025-05-02
Komentarai:
Tešlai reikia: 400 gramų pakelio mišinio tradiciniams cepelinams, iki 20 vidutinio didumo bulvių.
Įdarui reikia: 300–500 gramų mėsos, 50 gramų sviesto, 2–3 svogūnų, po truputį pipirų, druskos.
Bulves nuskusti ir sutarkuoti. Tarkius trumpai nuvarvinti kiaurasamtyje ir supilti į puodą. Įberti mišinį iš pakelio ir gerai išmaišyti, leisti tešlai išbrinkti 2–3 minutes.
Mėsą sumalti. Keptuvėje palydyti sviestą, pakepinti svogūnus, sudėti į mėsą, įberti pipirų, druskos.
Iš gautos bulvių masės suformuoti norimos formos ir dydžio cepelinus su įdaru.
Virti nuo 15 iki 20 minučių pasūdytame vandenyje.
Skanaus.
Komentarai