Kuo išskirtiniai Nasamatto Black Afgano kvepalai?

Autorių nuotr.
Nasamatto Black Afgano kvepalai per pirmąsias 15 dėvėjimo minučių parodo daug savo natų, tačiau dažniausiai jis yra tamsus, žemiškas, gyvuliškas su dervingais, pernokusiais vaisiais. Šiose kvepaluose pajusite: kanapes, dervą, medienos kavapą, tabaką ir kavos prieskonį.

Nasamatto Black Afgano kvepalaiTvirtas, sodrios medienos kvapas su nerimą keliančiu užrašu, tarsi lauktų smėlio audros – auksinė saulė, kylanti aukštai virš kopų. Tai sužadina jausmus, žadina įkvėpimą ir sukelia neįprastus pojūčius. Tokie kvepalai patiks drąsioms, tvirto charakterio moterims ir drąsioms stipriosios lyties atstovėms. Kompozicija tikrai patrauks kūrybingų, protingų žmonių, žinančių natūralios, kokybiškos parfumerijos vertę, dėmesį. Black Afgano – aromato paskirtis pažadinti aukščiausios kokybės hašišą. Užduočių rezultatas – sukelti laikiną palaimos efektą.

Šie svaiginantys išskirtiniai kvepalai skirti tiek moterims, tiek vyrams, pasižymintys šiltu aromatu, gilia ir stipria energija, kuri iš visų pusių atskleidžia geriausius žmogaus prigimties jausmus. Jis pavadintas gerai žinomo narkotiko vardu. Šis aromatas sujungia hipnotizuojančias gėlių ir psichodelinių žolelių natas.

Aromatas sukurtas taip, kad jo savininkų įvaizdžiui suteiktų imperatyvumo, aistros, jaudinančios jėgos ir žavesio, dėka nuostabios jausmingų ir atvirų komponentų harmonijos neprilygstamos kvepalų kompozicijos. Panašu, kad šeimininkas nukeliauja į tolimą karštą dykumą, kur smėlynai primena nesenas audras ir negailestingai tekančia saulą. O štai ilgai laukta oazė, kuri svaigina – juodasis afganas. Jaudinantis ir aštrus, suteikia nerūpestingos palaimos jausmą.

Tai visiškai mįslingi kvepalai, tuo jie ir išskirtiniai. Pirma, jame yra tiek daug svaiginančių gėlių: šampako, osmanto, gardenijos, yang-ylang, medetkos ir kt. Kiekviena gėlė turi savo sudėtingą aromatą, o susijungus tampa keista begaline gėlių puokšte.

Gėlėtas odas kartais sunku iššifruoti. Gėlių niuansai, pasklidę ant tamsiai sumedėjusių ir dervingų medžiagų, peržengia erdvų slenkstį ir tampa tamsios bei paslaptingos.

Antra, šios gėlės yra tarp aldehidų, kurie parfumerijoje turi matinio stiklo efektą ir iškreipia pažįstamus aromatus. Toks yra tamsių medienos aromatų labirintas: oud, benzoin, smilkalai, Mysore sandalmedis ir gyvūninė civeta, slypi tamsiausiuose to labirinto kampeliuose. Būtent šie išskirtinumai daro šiuos kvepalus dar įdomesnius ir patrauklesnius. Tačiau, šie kvepalai gali patikti ne kiekvienam, tai ypatingo skonio mylėtojams.