Priemonės langų valymui

Autorių nuotr.
Kasdien valydami langus dažnai susimąstote, kaip ir kuo juos valyti. Yra daugybė veiksmingo valymo būdų. Apžvelkime šiuos patarimus ir pasiūlymus.

Kaip dažnai ir kada turėčiau valyti langus?

Iš tikrųjų į šį klausimą nėra vienareikšmio atsakymo. Namų langų valymas visada užima daug laiko. Labai svarbu žinoti, kaip valyti langus ir kaip dažnai tai daryti. Paprastai dauguma iš mūsų tai daro, kai atsiranda poreikis. Daugelis žmonių mano, kad šią užduotį reikėtų atlikti bent tris kartus per metus, t. y. po žiemos, prieš Velykas ir Kalėdas.

Tiesą sakant, viskas priklauso nuo jūsų asmeninių pageidavimų ir gyvenamosios vietos. Jei gyvenate judriame mieste, judrioje gatvėje, jūsų langus gali tekti valyti dažniau nei ramioje vietoje užmiestyje. Geriausias laikas tokiam valymui, žinoma, yra pavasario ir vasaros sezonas. Būtent šiuo laikotarpiu yra idealiausios sąlygos darbui.

Kaip geriausia valyti langus?

Egzistuoja daugybė nuomonių, kuriose pateikiama skirtinga praktika, kaip geriausia valyti langus, kad stiklas būtų švarus, skaidrus ir blizgantis ir kad dryžiai išnyktų. Pasirinkta technika ir įranga priklauso nuo nešvarumų laipsnio. Pagrindiniame langų valymo rinkinyje turėtų būti valymo skysčio - pirkto arba paties paruošto - ir priedų: langų valiklis arba šluostė, gali praversti gremžtukas ir kempinėlė langų rėmams valyti.

Langai nusivalys puikiai, jei naudosite mikropluošto šluostę. Mikropluoštas - tai smulkaus pluošto poliesterio audinys, kuris sugeria vandenį ir puikiai surenka nešvarumus. Dėl šių savybių valymui pakanka vien vandens.

Popieriniai rankšluosčiai taip pat gerai tinka sausam šluostymui.

O kaip dėl langų poliravimo? O ką daryti, kai norite ne tik švaraus, bet ir blizgaus efekto?

Atsakymas būtų nailonas. Jis ne tik pritraukia dulkes, bet ir pasižymi poliravimo savybėmis. Nuplovę langus drėgnuoju būdu ir išdžiovinę juos, sukamaisiais judesiais nuvalykite visą paviršių.

Tik klausimas ar tikrai tiek norite dirbti patys?

Pasamdytos valymo įmonės privalumai - visiškas darbo profesionalumas, detalus sutarties sąlygų vykdymas, aukščiausios klasės valymo priemonių ir tinkamos įrangos naudojimas. Darbuotojai yra patyrę biurų valymo srityje ir savo pareigas atlieka rūpestingai ir atsakingai.