Didmeninė prekyba oro kondicionieriais ir šilumos siurbliais nuo šiol ir Šiauliuose!

sanleja
Jeigu norite, kad šaltos žiemos ir karštos vasaros nekeltų Jūsų organizmui diskomforto – siūlome įsigyti inovatyvias mikroklimato kūrimo įrangas, kurios suteikia galimybę namuose džiaugtis labiausiai organizmo poreikius tenkinančiu oru. Vis daugiau žmonių renkasi oro kondicionierius ir šilumos siurblius, nes jie nereikalauja ypatingos priežiūros, o namuose palaiko norimą temperatūrą kelių mygtukų paspaudimu. 

Naujas didmenos filialas Šiauliuose

Nuo šiol UAB „Sanlėja“ oro kondicionavimo ir šildymo įrangas apžiūrėti bei įsigyti galima ir adresu Pramonės g. 23D Šiauliuose. Čia jūsų laukia ne tik biuras, tačiau ir sandėlis, kur galima ne vien tik įsigyti kokybišką įrangą, bet ir sulaukti profesionalios konsultacijos. Verslininkai, kurie savo klientams siūlo tik geriausios kokybės prietaisus visuomet domisi inovacijomis apie kurias daugiau informacijos gali suteikti mūsų specialistai gyvai.

Naujas didmenos filialas Šiauliuose buvo atidarytas dėl mūsų partnerių poreikių ne tik gauti konsultacijas, tačiau ir „gyvai“ apžiūrėti prekes. UAB „Sanlėja“ pardavimų vadovas Mindaugas Bačiulis teigia, kad kokybė prasideda nuo žinojimo. Mes suteikiame visą reikalingą informaciją savo verslo partneriams, atsakome į kylančius klausimus, pateikiame kitas rekomendacijas. Asortimentas yra platus ir orientuotas į šiuolaikinio žmogaus poreikius. Mūsų komanda nuolatos tobulėja, kad pirmiausia galėtų nepriekaištingą aptarnavimą teikti verslo partneriams.

Kokybė, kurią garantuoja žinomi prekiniai vardai

Didmenos filiale Šiauliuose galite susipažinti bei įsigyti tik geriausios kokybės gamintojų įrangą. Tai yra puikiai visiems žinomas Airwell prekės ženklas, kuris daugiau nei 70 metų gamina oro kondicionierius bei šilumos siurblius. Airwell geriausias kokybės įrodymas yra laikas. Prancūzijos kompanija labai daug dėmesio skiria inovacijoms ir stengiasi pasiūlyti vis pažangesnę ir mažiau sąnaudų reikalaujančią įrangą. Taip pat daug dėmesio sulaukia ir HTW (Ispanija) gamintojas, kurio šūkis – HIGH TECHNOLOGY WORLD – o tai yra: patikimumas, našumas, ilgaamžiškumas. Nuo 2000-ųjų metų savo gaminius siūlanti įmonė – pripažinta ne tik Lietuvoje, tačiau ir visame pasaulyje. Taip pat UAB „Sanlėja“ asortimente rasite ir JAV kompanijos Cooper&Hunter gaminius. Įmonė siūlo tiek šilumos siurblius, tiek oro kondicionierius, kurie yra orientuoti į šiuolaikinio žmogaus poreikius gyventi ekologiškai ir ekonomiškai.


airwell

htw

Garantija, kuri užtikrina kokybę

Pasirinkę bendradarbiauti su UAB „Sanlėja“ galėsite džiaugtis ne tik patikimų gamintojų įranga, tačiau ir ilgu garantiniu terminu. Daliai mūsų įrangos siūloma garantija siekia net 6-erius metus. Tai yra vienas ilgiausių garantijos terminų, kuris taikomas Lietuvoje parduodamoms šildymo ir vėsinimo sistemoms. 

Džiaugiamės, kad vis daugiau žmonių savo namuose renkasi diegti inovatyvias sistemas, kurios ne tik padeda sutaupyti pinigų, tačiau taip pat ir suteikia galimybę gyventi tvariai su gamta. Tai skatina ir mums savo partneriams siūlyti inovatyvesnes įrangas, kurios visapusiškai patenkina šiuolaikinio žmogaus poreikius,- priduria M. Bačiulis.

baciulis
 

UAB „Sanlėja“ siūlo ne tik kokybišką ir laiko patikrintą įrangą, bet ir konkurencingas kainas, operatyvų pristatymą, mokymus, skatinimo programas.

Daugiau informacijos apie UAB „Sanlėja“ parduodamus įrenginius rasite: www.sanleja.lt 

Užs. Nr. 512745