Kaip sutaupyti nuomojantis automobilį?

automobilio nuoma
Automobilių nuomos kainos gali labai svyruoti, todėl verta pradėti tikrinti kainas internetiniuose puslapiuose, kurie siūlo nuomos paslaugas. Įveskite paėmimo vietą, kelionės datas ir paėmimo bei išlaipinimo laiką. Jų paieškos rezultatuose bus rodomas dabartinis kainų, automobilių tipų ir įmonių, galimų jūsų paėmimo vietoje, sąrašas.

Audi gali būti jūsų pasirinkimas automobilių nuomai. Manau, kad jų kainos yra konkurencingos, ir aš visada turėjau puikios patirties su jais. Pamatę jums patinkantį automobilį ir kainą, rezervuokite. Jūsų kredito kortelė nebus apmokestinta, ji tiesiog naudojama rezervacijai už nurodytą kainą išlaikyti. Jei matote, kad kaina mažėja, galite atšaukti ankstesnę rezervaciją ir iš naujo užsisakyti mažesnę kainą be jokių baudų. Kartais jie gali pasiūlyti parinktį „Mokėti dabar ir sutaupyti“, tačiau atsižvelgiant į automobilių kainų svyravimus, ne visada rekomenduoju tai padaryti, jei planai pasikeistų. Dažniausiai patartina laukti, kol pamatysite gerą kainą ir rezervuoti, tada mokėti vėliau.

Atlikę nedidelį internetinį tyrimą ir palyginę kainas, galite sutaupyti nemažai pinigų. Patikrinkite kainą tiesiai automobilių nuomos agentūros svetainėje. Nors trečiųjų šalių kelionių svetainės gali pasiūlyti puikias kainas, kartais geriausią kainą galima rasti tiesiai automobilių įmonės svetainėje. Jūs netgi galite rasti kuponą ar išskirtinę internetinę nuolaidą, kai užsisakote tiesiai automobilių įmonės svetainėje, todėl verta pasižvalgyti. Žinokite, kokios nuolaidos jums gali priklausyti. Pasitarkite su automobilių nuomos agentūra, ar ji siūlo su AAA ar CAA susijusias nuolaidas ar asmenines nuolaidas. Jūsų kredito kortelė arba bankas gali pasiūlyti automobilių nuomos nuolaidas konkrečiose agentūrose, kurios gali sutaupyti 20 % (ar daugiau) nuo nurodytos kainos. Dabar pats laikas patikrinti savo kreditines korteles, dažnai skraidančių klubus ir narystes, kad sužinotumėte, kokios nuolaidos jums gali būti taikomos automobilių nuomai. Jūs netgi galite gauti kuponus el. paštu, kai užsisakėte skrydį ar viešbutį – taigi atkreipkite dėmesį!

Kas savaitę išsinuomoję transporto priemonę dažniausiai gaunate geriausią kainos ir kokybės santykį. Taip yra todėl, kad jie ims savaitės tarifą, kuris dažnai yra geresnis sandoris nei jų dienos tarifas. Kartais automobilių nuomos agentūros savaitgaliais taip pat siūlo žemiausias kainas, todėl jei datos yra lanksčios, tai gali būti naudinga jums. Taip pat padeda pasiimti ir atiduoti išsinuomotą automobilį maždaug tuo pačiu paros metu, kad išvengtumėte papildomų mokesčių.

Užs. Nr. 503839