Žvilgsnis iš Amerikos į pandemiją ir pandeminę psichozę

EPA-ELTA nuotr.
„Giluminės valstybės“ diktatorių svajonė – paklusnūs beveidžiai žmonės.

 

Skaitytojams pristatome Amerikoje gyvenančio publicisto Valdo Anelausko įžvalgas apie pastaruosius porą metų visą pasaulį apėmusią pandeminę psichozę ir tai, kokias išraiškos formas ji įgavo ir kur veda.

Tai, kas dabar vyksta, primena lietuvių liaudies pasaką apie zuikį. Jam ant uodegos nukrito medžio lapas, vargšeliui pasirodė, kad dangus griūva ir, gąsdindamas kitus, zuikis miške sukėlė chaosą. Tie, kas stovi šiandieninio spektaklio „Griūvantis dangus“ užkulisiuose, jį režisuoja ir diriguoja, prisidengdami žmonių baime, siekia juos galutinai pavergti.

Mano įsitikinimu, vykdomas didžiausias ne tik XXI amžiaus, bet gal net didžiausias visoje pasaulio bei žmonijos istorijoje nusikaltimas žmoniškumui. Dabartinę nesąmonę vertinu kaip globalų masinės įtaigos bei kontrolės eksperimentą. Jam buvo ruošiamasi ilgą laiką, o dabar pasitaikė puiki proga. Pati pseudopandemija manęs nedomina, domina galutinis tikslas.

Manau, negalima tikėti niekuo, ką mums sako tie, kurie yra tiesiogiai suinteresuoti, kad tikėtume būtent viskuo, ką jie mums sako. Ypač kai ką nors neigia ir vadina „sąmokslo teorija“... Kiekvienas, išsaugojęs gebėjimą mąstyti savo galva, manau, supranta, jog COVID-19 projektas buvo sumanytas būtent tų, kas seniai siekia valdyti visą žmoniją.

Ne be reikalo dabar atsirado terminas „giluminė valstybė“ (deep state), nes nurodymai, ką ir kaip daryti, dabar gaunami ne „iš aukščiau“, o būtent „iš giliau“. Siekiama įvesti Naująją Pasaulio Tvarką. Tenka pripažinti, kad jau daug kas pasiekta. Prisidengiant dabartine koronavelniava, Amerikoje pavyko suklastoti prezidento rinkimus ir valdžia atiteko uzurpatoriui, „giluminės valstybės“ marionetei Džo Baidenui.

Lietuvoje irgi iš kažkur atsirado partija, kokios apskritai neturėtų būti – Laisvės partija. Jos atstovai dabar ne tik sėdi Seime, bet ir ministrais tapo.

Tragikomiško cirko, pavadinto „COVID-19 pandemija“, metu tiek JAV, tiek Lietuvoje vykstantys dalykai įrodo, kad dauguma žmonių lengvai užzombinami ir pasiduodantys bet kokiai hipnozei. Niekas neįstengtų užhipnotizuoti žmogaus, kuris pats nesileis. Ir priešingai, jeigu jis leisis, tuo bus pasinaudota. Pakako įteigti, gerai išgąsdinti ir štai rezultatas: dauguma žmonių tapo tarsi užhipnotizuoti. Jie negeba racionaliai, blaiviai mąstyti ar adekvačiai vertinti situaciją.

Gąsdinant, sukėlus stresą ir sistemingai manipuliuojant, galima priversti žmogų daryti bet ką. Tai vadinama „smegenų plovimu“ arba sąmonės manipuliacija – žmonių mąstymo užvaldymu ir pertvarkymu. Šiandien jis taip ištobulintas, kad apima įvairias modernias metodikas, naudojamas žmogaus sąmonei paveikti ir kontroliuoti. Galima įteigti žmonėms bet kokią nesąmonę ir sukelti tokią masinę baimę, isteriją, psichozę, ką dabar matome. Tikslas – kuo labiau įbauginti žmones, padaryti juos klusniais, klausimų nekeliančiais ir nurodymus vykdančiais vergais.

Ši suplanuota „pandemija“ yra daugmaž tas pats, kaip ir absurdiškas tikėjimas „klimato kaita“, „globaliniu atšilimu“ ir t.t. Kai kas liaudį mulkina, o daugelis tuo tiki ir eina iš proto... Viskas, kas jiems „iš aukščiau“ (ar „iš giliau“) sakoma, turi būt priimama lyg kokia šventa religinė tiesa. Daugeliui tai tampa kažkuo panašiu į religiją, kuri turi savo „šventuosius“ – Gretą Tunberg ir Entonį Fočį.

Puikiai suprantu, jog būtent dėl to net rimčiausi argumentai prieš tikėjimą dabartiniu virusu ir „pandemija“, kaip ir prieš bet kokį kitą fanatišką tikėjimą, yra bejėgiai. Ilgainiui net iš protingų žmonių įmanoma sukurti paklusnius, tarsi užprogramuotus, robotus, kurie tikės viskuo, kuo bus liepta tikėti. Ir negali būti jokių prieštaravimų. Bet kokia alternatyvi, nepriklausoma informacija vadinama sąmokslo teorijomis.

Todėl absoliučiai kategoriškai atmetu tokį tikėjimą, visą dabartinę bolševikinę-fašistinę propagandą, šią prievartą prieš žmonių protus ir sielas, nuo pradžios iki galo. Nes visa tai primena religinės sektos, kuri nekenčia visų, kas nesutinka su jų religija, fanatišką beprotybę.

Todėl nuolat sakau, kad vakseriai, fanatiškai tikintys siaubingu virusu ir „pandemija“ ir „išganingomis vakcinomis“, šiandien pavirto į didelę, galingą totalitarinę religinę sektą. Kiek matau, dauguma pasižymi totaliu šunišku paklusnumu, visišku nemąstymu ir balansavimu ties beprotybės riba.

Prieš Kalėdas Judžino miesto televizija žinių laidoje rodė reportažą apie tai, kaip šimtai žmonių nuo penkių ryto stovėjo eilėje gruodžio šaltyje, kad gautų vadinamąjį „būsterį“. Negalėjau patikėti savo akimis! Kaip ir dauguma mano draugų, kam tą reportažą parodžiau. Kai kas net sakė, jog tai – propagandinis triukas, surežisuota reklama.

Esą taip buvo norima sudaryti įspūdį, jog nuodingoji vakcina yra pati trokštamiausia Kalėdų dovana. Nesutinku, kad tai tik reklaminis triukas. Tokių, nesinaudojančių savo protu, žmonių šiandien, deja, yra dauguma. Jie stos į eilę vakcinuotis, paklusniai, nuolankiai dėvės „antsnukius“, „apynasrius“, „skafandrus“, o gal net ir „pampersus“ (kad iš tos iracionalios baimės į kelnes nepridėtų), t.y. darys viską, ką jiems lieps valdžia bei televizorius. Gal kažkam atrodo, kad tos kaukės tai menkniekis, su kuo galima susitaikyt, bet taip nėra. „Antsnukis“ – vergo ir dresūros simbolis! Prievartinės kaukės kaip tik ir parodo, kad einama totalios žmonių kontrolės, absoliutaus paklusnumo link.

Nemažai naivuolių galvoja, jog šios priemonės įvedamos dėl jų saugumo, dėl sveikatos. Jie nesupranta, jog čia yra dresūra. Kaip toli ketinama nueiti, žino, aišku, tik tie, kurie visa tai suplanavo ir vykdo. Manau, jog vakcinavimas – tik pirmas žingsnis. Toliau bus dar ir dar...

Man asmeniškai tie išsigandusieji netrukdo. Koks mano reikalas, kas ko gyvenime bijo. Jeigu kažkas bijo, tegul sėdi namuose ir neišlenda iš kambario, užsibarikadavę nuo viruso ir nuo eroso, kaip kad Josifas Brodskis prieš 50 metų rašė. Tačiau tegul nebando įtikinėti, kad man reikia kažko bijoti, kad privalau bijoti. Tegul nebando grasinti, kad jeigu nepaklusiu jų baimei būsiu nubaustas.

Būtent tą jie ir daro. Ne tik gąsdindami ir grasindami, bet ir realiai bausdami. Tiesiog tyčiodamiesi iš mūsų! Valdžia verčia būti tokiais, kaip tie, ką pavyko išgąsdinti. Ji nori reguliuoti mūsų gyvenimą. Kada valdžioje esantys atseit geriau už mus žino, kas mums yra gerai ir kas ne, yra ne kas kita, o komunistinė politika.

Tai, kas vyksta dabar, yra ne valstybinė, ne vietos valdžios, o viršvalstybinės „giluminės valstybės“ diktatūra. Vietos valdžios jai visur paklūsta. Amerikos valdžia vakcinos propagandai paskyrė net 250 milijonų (ketvirtį milijardo!) dolerių. Todėl dabar viešojoje erdvėje dominuoja jau ne informacija, o totali propaganda, kuri šiuo metu yra išties aukščiausio lygio. Tiek ir čia, pas mus, tiek Amerikoje, tiek ir likusiame pasaulyje.

Prisimenant Džordžą Orvelą, gyvename tokiu laiku, kai „melas yra tiesa“... COVID-1984... Kada tiesa ne jų pusėje, jie gali dominuoti tik apgaule. Viskas, ką jie sako, dažniausiai ir yra gryniausias melas. Jie neturi protingų argumentų, kad pagrįstų tai, ką sako. Tuomet lieka vienintelis ginklas – apgaulė. Kai kiekvieną dieną mums bruko informaciją apie perpildytus laidojimo namus ar lūžtančias ligonines, tai buvo daroma grubiau, nei būdavo tarybiniais laikais.

Tą demaskuoti nėra paprasta. Kai moteris Anglijoje nufilmavo beveik visiškai tuščią ligoninę ir patalpino vaizdo įrašą feisbuke, įrašas iš karto buvo pašalintas, o moterį kitą dieną namuose suėmė.

Vis dėlto sena lietuvių patarlė sako: „Melo kojos trumpos“. Visi melagiai, anksčiau ar vėliau, būna priversti atsimušti į savo sukurto melo sieną, pasiklysti savo žabangose. Todėl jie ir nenori, bijo, kad atsirastų tokių, kaip berniukas iš Hanso Kristiano Anderseno pasakos, šaukiantis – karalius nuogas.

Norint, kad neišlįstų yla iš maišo, reikia arba uždrausti disidentams kalbėti, arba vadinti juos „tamsuomene“ ar „trogloditais“. Taip Džo Baidenas 2014 metais, būdamas JAV viceprezidentu, pavadino tuos, kas nepriima, nepripažįsta šito „naujojo normalumo“, kur iškrypėliai nelaikomi iškrypėliais.

Jis pasakė – kultūra bei tradicijos nieko nereiškia, visi privalome palaikyti iškrypėlius, o tie, kurie jų nepalaikys, yra „trogloditai“... Daug kas iš pasakiusių apie iškrypėlius už savo „politiškai nekorektišką“ nuomonę dabar atsiduria teisiamųjų suole.

Žmonės, reiškiantys abejones dėl „pandemijos“, realiai baudžiami. Artimiausioje ateityje, manau, represijos tik stiprės, nes vis daugiau ir daugiau žmonių pradeda suprasti, kur yra šios mistifikacijos esmė ir kur ji veda. Tiems, kurie iki galo priešinsis ir nesileis vakcinuojami, parengtas atskiras planas. Juos mėgins nuodyti kažkokiomis „moralės piliulėmis“, kad tokiu būdu paklustų. Apie tai pastaruoju metu buvo nemažai kalbama ir rašoma netgi tokiuose pasaulinės žiniasklaidos flagmanuose, kaip „New York Times“ ir „The Guardian“.

Dabar Amerikoje svarstoma, kaip bausti tėvus, kurie neleis vakcinuoti vaikų. Siūloma netgi vaikus iš jų atimti. Daugelis žmonių yra taip išgąsdinti, taip demoralizuoti, kad pasirengę padaryti bet ką. Jiems nereikia nė prievartos, nes jie – masinės hipnozės aukos. Amerikoje, kaip ir Lietuvoje, jų labai daug. Tenka pripažinti, kad mes, vadinamieji antivakseriai, tapome mažuma.

Kai užpernai kas nors kalbėdavo ar rašydavo apie būsiantį prievartinį visuotinį vakcinavimą, daug kam tai atrodė kaip „nemokslinė fantastika“ ar „sąmokslo teorija“, o dabar štai... Visos pranašystės pildosi, „teorijos“ sparčiai virsta faktais!

Ta pati minia, kuri dabar stovi eilėje vakcinuotis, stovės rytoj „čipuotis“. Ir čia dar tik „žiedeliai“, o „uogelės“ bus ateityje. Jau girdisi siūlymų paskelbti visus antivakserius teroristais ir atitinkamai su jais tvarkytis. Mano oponentai vėl visa tai vadins „sąmokslo teorija“, tačiau galiu jiems atsakyti, kad dabartinė „pandemija“ irgi yra viena iš sąmokslo teorijų.