Velykinės kompozicijos – su policijos darbo prieskoniu

Velykinės kompozicijos – su policijos darbo prieskoniu

Velykinės kompozicijos – su policijos darbo prieskoniu

Šiaulių apskrities viešojoje policijoje, Purienų gatvėje, vakar atidaryta Velykinių kompozicijų paroda.

Paroda sudaryta iš trijų dešimčių velykinių kompozicijų intriguojančiais pavadinimais. Dauguma darbų – žvilgsnis į Velykų šventę per profesijos prizmę: „Viešosios tvarkos biuro divertismentas“, „Pavasaris areštinėje“, „Velykų gaidžio seifas“, „Ėjau...griuvau...ups!!!“, „Migruojančios Velykos“...

Užvakar šių kūrinių grožį įvertino kompetentinga komisija, o vakar buvo nominuoti išradingiausių kompozicijų autoriai.

Už policijos reprezentavimą nominacija atiteko Kelių policijos biurui, demonstravusiam kompoziciją „Kelių velykinis zuikis linki saugaus kelio“. Geriausia tarnybos pristatymo kompozicija pripažintas Personalo skyriaus kūrinys „Biurokratinės Velykos“ ir Kriminalistinių tyrimų biuro – „Ekspertų velykiniai nuotykiai“.

Už tautiškumą – apdovanojimas Radviliškio rajono policijos komisariato Organizacinio poskyrio kompozicijai „Puokštė su tvorele“. Už šmaikštumą – Radviliškio rajono PK Kriminalinės policijos skyriaus kūriniui „Batas“, už originalumą – Logistikos skyriaus kūriniui „Rid rid margučiai iš Velykės krepšio“.

Velykų nuotaika kurti buvo pradėta jau nuo balandžio 14-osios, kai į Viešosios policijos būstinę buvo suvežtos kompozicijos iš visų Šiaulių apskrities policijos komisariatų ir tarnybų.

„Šiaulių krašto“ inf.

Giedriaus BARANAUSKO nuotr.

KOMPOZICIJOS: Šiaulių apskrities policijos tarnybų darbuotojai surengė velykinių kompozicijų parodą. Nuotraukoje – Šiaulių apskrities Nusikaltimų tyrimo biuro pareigūnų darbas „Pavasaris areštinėje“ ir Radviliškio rajono PK Kriminalinės policijos „Batas“.