Teatro KITAS KAMPAS aktoriai vasarą pasitinka nauju įvaizdžiu ir kviečia į didžiausią sezono pasirodymą Palangoje

Jono Jakūno nuotr.
kitas kampas
Vienintelis Lietuvoje profesionalus improvizacijos teatras KITAS KAMPAS vasarą pasitinka žaismingu, spontanišku bei skoningu įvaizdžiu ir kviečia į paskutinius grandiozinius šio sezono improvizacijų šou „Gero juoko dozė“ Kaune ir Palangoje.

Pandemijos metu, improvizacijos teatras KITAS KAMPAS neapleido savo publikos ir išliko ištikimas jai. Teatro komanda 2021 metų rugpjūtį atvėrė savo naujų namų duris – teatro barą Užupyje, kuriame vyksta jaukūs improvizacijos vakarai, koncertai, veikia improvizacijos mokykla bei išskirtiniai aktorių muzikiniai pasirodymai.

Atnaujintus spektaklius „Gero juoko dozė“ bei „Nuostabūs dalykai“ Kaune, Vilniuje ir Klaipėdoje publika pasitiko itin audringai. Pilnose salėse vyraujančias linksmas emocijas sunku perteikti žodžiais, todėl visas jas aktoriai Kirilas Glušajevas, Audrius Bružas, Inga Šepetkaitė ir Martynas Nedzinskas sudėjo į naują teatro KITAS KAMPAS įvaizdinį klipą. Švęsdami vasaros sezono pradžią teatro KITAS KAMPAS aktoriai kviečia padaryti pauzę ir skirti laiko gyvenimui, skatina gyventi veržlų, azartišką ir nuotaikingą gyvenimą.

Kai mylime – tai mylime visą žmogų, kai iš tikro gyvename  – tai gyvename visą gyvenimą, kai iš tikro improvizuojame  – tai improvizuojame ir scenoje, ir fotostudijoje, ir kino aikštelėje. Tad šiame įvaizdiniame klipe atsiskleidžia žaismingas improvizatorių charakteris, gyvenimiškas ritmas ir autoironija, o baltas, erdvus fonas leidžia skrieti vaizduotei, teigiamom emocijom, jausmam ir kurti ryšį“, – apie įvaizdinio klipo idėją pasakoja teatro KITAS KAMPAS meno vadovas ir aktorius Kirilas Glušajevas.

Improvizacijos teatras KITAS KAMPAS sezoną vainikuos itin griausmingai ir surengs didžiausius „Gero juoko dozės“ pasirodymus. Gegužės 24 d. aktoriai atvyks į Kauną, o pirmąjį vasaros penktadienį, birželio 3 d., žiūrovus kvies susitikti Palangoje, kur pirmą kartą surengs improvizacijų šou „Palangos koncertų salėje“. Tai bus didžiausias ir laukiamiausias šio sezono pasirodymas.

Po pandemijos suvaržymų bus itin smagu išsilaisvinti, atsipalaiduoti ir pamatyti žiūrovų šypsenas. Skambant aplodismentams stiprėja ryšys, bendrystė ir gimsta didelis, stiprus, vienybės jausmas. Gera būti kartu, gera jausti artumą ir būti kartu emocijomis, jausmais ir šypsenomis“, – sako teatro KITAS KAMPAS vadovas ir aktorius Audrius Bružas.

Birželio 3 d. Palangoje „Gero juoko dozės“ metu aktoriai kartu su žiūrovais atidarys maudynių, bikinių, smėlėtų pėdų, šokoladinių vaflių, romantiškų meilės nuotykių, poilsio Birutės parke, saulėlydžių kopose sezoną.

Aktorius Martynas Nedzinskas neslepia, kad Palanga jam jau kurį laiką asocijuojasi su nuostabia vieta „Vila komoda“, kurioje jis dažniausiai ir apsistoja bei Martyno Meidaus gaminamu dar nuostabesniu maistu.

Kadangi esu iš Klaipėdos, tai vasara ir jūra man yra neatsietini žodžiai. Prie jūros būnu visais metų laikais, nes kiekvienas sezonas yra išskirtinis, bet daugiausia sentimentų, žinoma, kelia vasaros sezonas prie jūros. Karšta vasara, šalta jūra, sūrios trešnės, smėlėtos rankos – tai mano vasarotojo rinkinys“, – apie vasaros prisiminimus pasakoja aktorius Martynas Nedzinskas.

Bilietai į gegužės 24 d. pasirodymą Kaune ir didžiausią šių metų pasirodymą Palangoje, birželio 3 d., tirpsta kaip vasarą ledai paplūdimyje, tad norinčius pamatyti pasirodymus kviečiame suskubti ir įsigyti bilietus jau dabar. Bilietus į „Gero juoko dozės“ pasirodymus platina bilietai.lt.