Šiauliečiams koncertavo Liudas Mikalauskas ir Egidijus Bavikinas

Liubov YARMOSHENKO nuotr.
Liudo Mikalausko ir Egidijaus Bavikino balsai, kaip ir visada, sužavėjo klausytojų širdis.

Rugsėjo 28-osios vakarą į Šiaulių kultūros centro Didžiąją koncertų salę plūdo minios žmonių – čia vyko Liudo Mikalausko ir Egidijaus Bavikino koncertas „Dviese gondoloje“.

Šie dainininkai daugiau nei 15 metų yra vieni mylimiausių Lietuvoje. Prieš kelerius metus, uždainavus Venecijoje garsiąją „O sole mio“ ir pamačius, kaip publika yra pasiilgusi jų atliekamų dainų, atlikėjai nusprendė ryžtis ir 15 metų bendro dainavimo proga pakeliauti po Lietuvą – dėl itin gausaus žiūrovų būrio, šaunusis duetas keliauja po Lietuvą iki šiol.

Jų nepaprastas gebėjimas bendrauti su publika, subtilus humoro jausmas rugsėjo 28-ąją sukūrė betarpišką atmosferą, kuri kiekvienam žiūrovui leido pasijusti koncerto dalimi – ploti, dainuoti, šokti ir nubraukti juoko ašarą kartu su mylimais dainininkais. Neužmirštamame vakare kartu su šmaikščiųjų scenos bičiulių dainomis susirinkusieji turėjo unikalią galimybę bent mintimis paplaukioti Venecijos kanalais, grožėtis lietuviškomis dainomis ir įspūdingiausiais operetės duetais.