\"Sau­gios kai­my­nys­tės\" gru­pių są­skry­dis

\"Sau­gios kai­my­nys­tės\" gru­pių są­skry­dis

"Saugios kaimynystės" grupių sąskrydis

Radviliškio rajone įvyko trečiasis "Saugios kaimynystės" grupių sąskrydis. Jame dalyvavo ne tik bendruomenių nariai, bet ir policijos rėmėjai bei policijos pareigūnai.

Į sąskrydį atvyko devynios komandos. Renginio pradžioje buvo pasirašyta trišalė "Saugios kaimynystės" sutartis tarp Tyrulių bendruomenės, Tyrulių seniūnijos ir Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Radviliškio rajono policijos komisariato.

Sąskrydžio metu atvykusios komandos tarpusavyje varžėsi įvairiose linksmose ir nuotaikingose rungtyse, kurių pavadinimai kalbėjo patys už save: „Prisistatymas“, „Slidės“, „Šaudymas“, „Kasų pynimas“, „Sumo“, „Maišas“, „Policininko naktis“, „Litrai“, „Smiginis“. Taip pat buvo organizuotos dvi rungtys vaikams – „Žiedai“ ir „Strėlytės“.

Pertraukų tarp rungčių metu sąskrydžio dalyviai buvo vaišinami sriuba ir koše, visus renginio dalyvius linksmino policijos draugas Amsis, o muzikos mylėtojas DJ Arūnas pasirūpino, kad šventės metu visada skambėtų muzika.

Pasibaigus rungtims, kol buvo skaičiuojami rezultatai, savo programą pristatė Tyrulių pramogų ir šokių salės moterų ansamblis ir humoro grupė, taip pat dar dainavo solistė K. Rekštytė.

Trečiąją vietą užėmė Šniūraičių kaimo saugios kaimynystės bendruomenė, antroji – Šeduvos miesto saugios kaimynystės bendruomenė. Pirmąja vieta džiaugėsi Aukštelkų miestelio "Saugios kaimynystės" bendruomenė.

„Šiaulių krašto“ inf.

Šiaulių apskr. VPK nuotr.

SĄSKRYDIS: "Saugios kaimynystės" grupių sąskrydžio akimirkos. Prisistato šeduviai.