Pristatytas Simonos Šaros debiutinis romanas

Rolando KANČAUSKO nuotr.
Simona Šarauskienė, pasivadinusi Simonos Šaros slapyvardžiu, pristatydama romaną, sakė, kad rašymas jai buvo tarsi terapija.
Balandžio 21-osios vakarą Kelmės Žemaitės viešojoje bibliotekoje įvyko susitikimas su rašytoja Simona Šara ir jos pirmosios knygos pristatymas. Simona Šarauskienė, pasivadinusi Simonos Šaros slapyvardžiu, yra mūsų kraštietė, kilusi iš nedidelio kaimelio Kelmės rajone, o šiuo metu gyvenanti bei dirbanti Kražiuose. Būtent Kražiai tapo lūžio tašku, kuomet Simona grįžo prie savo pomėgių, kultūros, o taip pat ir rašymo.

Metų pradžioje Simona išleido debiutinį romaną „Pasakyk TAIP“ ir jau spėjo sulaukti neregėto populiarumo, pirmasis tiražas (1 000 egzempliorių) parduotas greičiau nei per porą mėnesių.

Autorė pasakojo, kad knygoje aprašė painią, intrigų kupiną meilės istoriją, kurios pagrindiniams herojams Lukai ir Aidenui, nepaisant stiprios meilės, tiesiog nepavyksta susikalbėti.

Romanas, anot jo autorės, parašytas kone per keletą mėnesių, ilgiau užtruko jo išleidimo reikalai. Autorė atvirai pasakojo, kad romano rašymas jai buvo tarsi terapija, padėjusi išsilaisvinti, o naujos patirtys – ūgtelėti kaip asmenybei.

Kurdama šią istoriją Simona taip pat perduoda žinutę skaitytojams – visuomet yra viltis ir išeitis iš kebliausių gyvenimo situacijų, tik reikia išmokti skaityti tarp eilučių.

Dviejų žmonių meilės istorija pratęsta antrojoje knygoje „Viskas arba nieko“, kuri pasirodys jau netrukus.