PREMJERA! Komedija „AMN€ZIJA už 400 000 €“

PREMJERA! Komedija „AMN€ZIJA už 400 000 €“

PREM­JE­RA! Ko­me­di­ja „AMN€ZIJA už 400 000 €“

„Ki­toks Teat­ras“ pri­sta­to iš­skir­ti­nę prem­je­rą su de­tek­ty­vo ele­men­tais – „Amn€zija už 400 000 €“ spa­lio 19 d. 18 val. Vals­ty­bi­nia­me Šiau­lių dra­mos teat­re.

Vie­nas po ki­to pas dak­ta­rą ima lan­ky­tis vis keis­tes­ni pa­cien­tai, o tuo­met pra­de­da dė­tis neį­ti­kė­ti­nai keis­ti da­ly­kai. Net­ru­kus gy­dy­to­jas rim­tai puo­la į ne­vil­tį, bai­mi­na­si, ar tik pa­ts ne­bus ap­si­krė­tęs skle­ro­ze, o kaip komp­li­ka­ci­ją ga­vęs dar ir ha­liu­ci­na­ci­jas?!

Pa­ma­žu gy­dy­to­jo ka­bi­ne­te įtam­pos ly­gis di­dė­ja iki ab­so­liu­taus mak­si­mu­mo, pa­cien­tai ne­pri­si­me­na net sa­vo var­do, iš­ve­di­nė­ja gy­dy­to­ją iš kant­ry­bės, o ta­da pra­de­da ata­kuo­ti dar sun­kes­ni at­ve­jai, kol tam­pa ne­beaiš­ku – iš­pro­tė­jo vi­si li­go­niai, o gal tik vie­nas dak­ta­ras? Tik­ra pai­nia­va! Net­ru­kus įtam­pa per­žen­gia pa­do­ru­mo ri­bas!!!

Spek­tak­ly­je vai­di­na vi­siems ži­no­mos teat­ro, ki­no, TV fil­mų ir se­ria­lų žvaigž­dės, dau­gu­ma jų pui­kiai at­pa­žįs­ta­mos iš po­pu­lia­rių TV pro­jek­tų – ,,Dvi­ra­čio šou“, ,,Dar pa­žiū­rė­sim“, ,,Pa­gauk kam­pą“ ir kt.:

Re­ži­sie­rius – Ra­mū­nas Ci­cė­nas.

Sce­nog­ra­fė, kos­tiu­mų dai­lin­inkė – Vi­ta Ei­dim­tai­tė.

Dak­ta­ras – Ta­das Gryn

Lau­ra – Ri­man­tė Va­liu­kai­tė

Ra­po­las – Zig­man­tas Ba­ra­naus­kas

Ma­ri­ja – To­ma Vaš­ke­vi­čiū­tė

Vy­riš­kis – Ba­lys La­tė­nas.

Prisijunk prie www.facebook.com/siauliukrastas ir dalyvauk konkurse.

Spek­tak­ly­je vai­di­na vi­siems ži­no­mos teat­ro, ki­no, TV fil­mų ir se­ria­lų žvaigž­dės.