Pelnė „Netradicinės bibliotekos“ nominaciją

Pelnė „Netradicinės bibliotekos“ nominaciją

Pel­nė „Net­ra­di­ci­nės bib­lio­te­kos“ no­mi­na­ci­ją

Anykš­čiuo­se vy­ku­sia­me Lie­tu­vos sa­vi­val­dy­bių vie­šų­jų bib­lio­te­kų aso­cia­ci­jos su­reng­ta­me kon­kur­se Kelmės rajonoPag­ry­žu­vio bib­lio­te­ka pel­nė no­mi­na­ci­ją „Net­ra­di­ci­nė bib­lio­te­ka“ ir bu­vo ap­do­va­no­ta pa­dė­kos raš­tu bei la­šą vaiz­duo­jan­čia skulp­tū­rė­le.

Ap­do­va­no­ji­mą bib­lio­te­ka pel­nė už ino­va­ty­vią veik­lą pa­nau­do­jant in­for­ma­ci­nes tech­no­lo­gi­jas, ne­tra­di­ci­nių pa­slau­gų plėt­rą ir der­mę su tra­di­ci­nė­mis bib­lio­te­kos pa­slau­go­mis.

Pag­ry­žu­vio bib­lio­te­ki­nin­kė Vil­ma Di­cha­vi­čie­nė ren­gia vir­tua­lias pa­ro­das. Ji su­kū­rė bib­lio­te­kos pro­fi­lį feis­bu­ke. Ten pub­li­kuo­ja nau­jie­nas apie bib­lio­te­ką, nau­jas kny­gas, bib­lio­te­ko­je vyks­tan­čius ren­gi­nius.

Ten pa­tal­pin­tas ir bib­lio­te­ki­nin­kės su­kur­tas fil­mu­kas „Bib­lio­te­ka visiems ir kiek­vie­nam“. Kur­suo­se iš­mo­ku­si fil­muo­ti ir mon­tuo­ti bib­lio­te­ki­nin­kė ke­ti­na ir to­liau kur­ti fil­mu­kus, su­si­ju­sius su bib­lio­te­ka ir pla­tin­ti juos feis­bu­ke.

Bib­lio­te­ko­je su­reng­ta pa­gry­žu­viš­kės Vik­to­ri­jos Va­si­liaus­kai­tės fo­tog­ra­fi­jų pa­ro­da „Kny­ga ki­taip: me­ni­nė kom­po­zi­ci­ja“. V. Di­cha­vi­čie­nė pa­ban­dė pa­ro­dą per­kel­ti ir į vir­tua­lią erd­vę.

Vir­tua­lio­je erd­vė­je su­reng­ta fo­tog­ra­fi­jų pa­ro­da-kon­kur­sas „Kaž­kur Pag­ry­žu­vy­je“. Feis­bu­ko lan­ky­to­jai tu­rė­jo at­sa­ky­ti, kas tai per vie­to­vė. Su­lauk­ta la­bai daug per­žiū­rų ir ne­ma­žai at­sa­ky­mų į klau­si­mus.

„Šiaulių kraš­to“ inf.

As­me­ni­nės nuo­tr.

SĖK­MĖ: Pag­ry­žu­vio bib­lio­te­ki­nin­kė Vil­ma Di­cha­vi­čie­nė džia­gia­si sėk­me.

PRI­ZAS: Pag­ry­žu­vio bib­lio­te­ką pa­puo­šė stik­lo skulp­tū­rė­lė.