Mistiškas pasaulis tapybos darbuose

Mistiškas pasaulis tapybos darbuose

Mistiškas pasaulis tapybos darbuose

Menas yra tam, kad keltų nepatogius klausimus. Šie žodžiai puikiai apibūdina įdomią ir išskirtinę dailininkę ir dizainerę Airidą Skrickienę.

Šiaurės Lietuvos kolegijoje atidaryta jos tapybos paroda „Taip išėjo“. Stebint paveikslus iškyla vis daugiau klausimų, kurie leidžia susimąstyti ir patirti naujų pojūčių. Parodos eksponatai – tai plaukų kasos. Menininkė nuolat mėgsta stebinti savo išradingumu ir išskirtinumu. A. Skrickienė parodos atidarymo metu pristatė įdomių faktų apie plaukus, kurie kaupia ilgą istoriją apie kiekvieną iš mūsų.

Per daugelį darbo metų ištobulinta sudėtinga autorinė tapybos technika padeda sukurti originalius kūrinius. A. Skrickienė domisi ne tik tapyba, piešimu, grafika, bet ir interjero bei reklamos dizainu, daugiau kaip 17 metų modeliuoja ir siuva drabužius, užsiima juvelyrika, rankų darbo papuošalais ir aksesuarais ne tik moterims, vaikams, bet ir vyrams. Dailininkė turi daug planų. Jos vyro Lauryno žodžiais, „tai – idėjų, naujų minčių užtaisas, su ja niekada nebūna liūdna, ji nuolat bėga, skuba, tad telieka neatsilikti ir visiems tobulėti kartu“.

Kolegijos inf.

Kolegijos nuotr.

KASOS: Įkvėpimo Airidai Skrickienei suteikia ir kasos.