„Mimirichi“ – klounų šou iš Ukrainos vaikams ir suaugusiems

„Mimirichi“ – klounų šou iš Ukrainos vaikams ir suaugusiems

„Mimirichi“ – klounų šou iš Ukrainos vaikams ir suaugusiems

Pergalės ir įvairių festivalių prizai jau 25 metus puošia Kijevo komedijos klounų teatrą „Mimirichi“. Jų spektakliai su puikia plastika padeda teatro aktoriams ne tik sutelkti žiūrovų dėmesį bet ir būti įdomiems bet kurioje pasaulio šalyje, neatsižvelgiant į žiūrovų amžių. Teatras spalio 29 d. (ketvirtadienį) 18 val. ruošia pasirodymą Šiaulių koncertų salėje „Saulė“.

Komedijos teatras „Mimirichi“ yra laimėjęs daugybę apdovanojimų Anglijoje, Prancūzijoje, Vokietijoje, Ispanijoje, Pietų Amerikoje, Japonijoje ir kitur.

„Popierinis pasaulis" – tai šventė vaikams ir visai šeimai. Spektaklio herojai vilioja sužavėtus žiūrovus į stebuklingą ir nepaprastą „Popierinį pasaulį“. Klounai rodo triukus ir neišsenkančią fantaziją ir priverčia džiaugtis gyvenimu, juoktis, susimąstyti apie gėrį ir blogį. Žiūrovai jaučiasi spektaklio dalimi ir nusivilia jo greita pabaiga. Jie geidžia tolimesnio veiksmo.

Geriausias šou Edinburgo festivalyje, šis kolektyvas laimėjo ne tik „Auksinės šypsenos“ (Odesa), pirmojo tarptautinio estrados festivalio (Vokietija), tarptautinio festivalio „Alfil“ aukso medalius ir prizus, bet ir tapo  tarptautinių teatro festivalių „Nada" Šveicarija) ir tarptautinių klounų festivalio (Olandija) laureatais.

Bilieto kaina: €8, €10, €15. Grupėms (10 žmonių) – €6; Vaikams iki 5 metų – nemokamai! 10 vaikų + 1 nemokamas bilietas vadovui!

Trukmė: 90 min. (be pertraukos)

Šiaulių koncertų salės kasos tel. (841) 421643.

Informacija tel. (8687) 47 339.

KLOUNAI: „Mimirichi“ kolektyvas plačiai panaudoja teatro meną, sintezę su cirko ir varjete žanrais.

KONKURSAS! Atsakykite į klausimą ir laimėkite kvietimus į „Mimirichi“ pasirodymą.

Kiek metų gyvuoja „Mimirichi“ klounų teatras?

Atsakymą iki spalio 22 d. siųskite el. paštu konkursas@skrastas.lt . Būtinas Jūsų vardas, pavardė ir gyvenamoji vieta. Su laimėtojais bus susisiekta el.paštu. Kvietimus reikės pasiimti iš Jums artimiausios redakcijos.