Legendinis nuotykių spektaklis pagal vieną žinomiausių Otfriedo Preusslerio apysakų \"PLĖŠIKAS HOCENPLOCAS\"

Legendinis nuotykių spektaklis pagal  vieną žinomiausių Otfriedo Preusslerio apysakų \"PLĖŠIKAS HOCENPLOCAS\"

Legendinis nuotykių spektaklis pagal  vieną žinomiausių Otfriedo Preusslerio apysakų "PLĖŠIKAS HOCENPLOCAS"


Vasario 20 d. Valstybiniame Šiaulių dramos teatre nepraleiskite progos pamatyti nemirtingą personažą, vis dar "plėšikaujantį" scenoje!
Šmaikštus nuotykių kupinas Evaldo Jaro režisuotas spektaklis privers nusijuokti kiekvieną, o legendinėmis tapusios bardo Sauliaus Mykolaičio dainos dar ilgai skambės vaikų ir suaugusiųjų lūpose bei širdyse.
Vilniaus kamerinio teatro pristatomame spektaklyje pamatysite dviejų neišskiriamų draugų Kaspariuko ir Zepuko nuotykius. Jie abu pasiryžta sugauti plėšiką Hocenplocą, kuris pagrobė močiutės branginamą kavos malūnėlį. Tačiau, nelaimei, jie pakliūva į plėšiko Hocenploco ir galingo bei pikto burtininko Petrozilijaus Cvakelmano rankas...
Didelio pasisekimo sulaukė vieno žinomiausių vaikų rašytojų visame pasaulyje Otfriedo Preusslerio pasakojimai apie simpatišką plėšiką Hocenplocą ir du neiškiriamus draugus Kaspariuką ir Zepuką. Otfriedas Preussleris - daugybės skaitytojų pamėgtų knygų "Raganiukė", "Vaiduokliukas", "Mažasis vandenis" autorius. Tačiau didžiausio pasisekimo sulaukė jo pasakojimai apie simpatišką plėšiką Hocenplocą. Šias knygas tėvai savo vaikams skaito jau 40 metų, jos iki šiol puikuojasi geriausių knygų vaikams sąraše.
Bilietus įsigysite Šiaulių dramos teatro kasoje arba www.bilietai.lt