Kviečiame į grupės "Karaliai" koncertą Kuršėnuose!

Scenos numylėtiniai grupė "Karaliai" rengia koncertinį turą po Lietuvą ir jau lapkričio 16 dieną, 18 val. kviečia susitikti Kuršėnų kultūros centre!

"Atsakingai ruošiamės šiam koncertui Kuršėnų kultūros centre, nes viskas turi būti apgalvota iki menkiausių smulkmenų. Norime nustebinti kiekvieną atėjusį žiūrovą, todėl dedame maksimalias pastangas" , – kalbėjo vienas iš grupės "Karaliai" narių Lukas.

Ne vienerius metus jau gyvuojančios ir vis didesnį populiarumą įgaunančios grupės pasirodymus įdomu ne tik klausytis, bet ir stebėti. "Youtube" platformoje perklausų rekordus renkantys "Karaliai" koncertinio turo metu žada daug staigmenų, tačiau svarbiausia išlieka tai, kad tokie superhitai kaip "Raudonos vyšnios", "Deimantinė širdis", "Aguonos", "Padovanok" ir "Nebenoriu laukt ilgai" skambės labai garsiai ir tikrai ypatingai!

Pirmuosius bilietus žiūrovai galės įsigyti pigiau!

Renginys bus fotografuojamas, filmuojamas, todėl informuojame, kad jūs galite būti matomas renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose, ir šios nuotraukos ar vaizdo įrašai gali būti patalpinti viešai prieinamuose socialiniuose tinkluose ar media priemonėse.

Bilietus platina: Ticketmarket.lt