Kuršėnuose pristatyta Giedriaus Surplio knyga

Ritos ŽADEIKYTĖS nuotr.
Knygą „Laimėti – ne nuodėmė: krikščioniškas požiūris į sėkmę ir lyderystę“ Kuršėnų dvare pristatęs Giedrius Surplys kalbėjo apie krikščioniškas vertybes kasdieniame gyvenime.

Spalio 16 dieną Kuršėnų dvare (Šiaulių r.) pristatyta Seimo nario, rašytojo, žurnalisto, laidų redaktoriaus Giedriaus Surplio knyga „Laimėti – ne nuodėmė: krikščioniškas požiūris į sėkmę ir lyderystę“.

Knygos autorius kalbėjo, kad lyderystės knygų šiandieniniame pasaulyje išleista gausybė, tačiau, jo žodžiais, jokia knyga nepakeis žmogaus gyvenimo, nesuformuos tvirtos savivertės.

„Ir kiekvienas mūsų turime tokią pat teisę į pasaulio gėrybes, kaip ir visi kiti. Kiekvienas. Galime kalnus kilnoti, demonus išvarinėti, daryti daug dalykų, jei tik įtikime“, – apie krikščionišką kelią kalbėjo knygos autorius.

G. Surplys pasakojo apie tai, kaip atsirado ši knyga, kaip pavyko knygai pakalbinti žinomus šalies dvasininkus Algirdą Toliatą, Antaną Saulaitį, Gintarą Grušą, Juozapą Mariją Žukauską, Kęstutį Kėvalą, Ričardą Doveiką, Vaidą Vaišvilą, Vilių Viktoravičių, Visvaldą Kulboką.

Susirinkusieji diskutavo krikščioniškomis temomis, dalijosi mintimis apie krikščioniškas vertybes kasdieniame gyvenime.