KE­LIO­NIŲ IR SAL­DU­MY­NŲ KA­LĖ­DOS ža­da nau­jas eks­kur­si­jas ir do­va­nas

KE­LIO­NIŲ IR SAL­DU­MY­NŲ KA­LĖ­DOS ža­da nau­jas eks­kur­si­jas ir do­va­nas

KE­LIO­NIŲ IR SAL­DU­MY­NŲ KA­LĖ­DOS ža­da nau­jas eks­kur­si­jas ir do­va­nas

Gruo­džio 2–3 die­no­mis vyk­sian­čios KE­LIO­NIŲ IR SAL­DU­MY­NŲ KA­LĖ­DOS šiau­lie­čius ir mies­to sve­čius pa­kvies­ ne tik į mu­gę, kon­cer­tus, bet ir į eks­kur­si­jas-prem­je­ras, ka­lė­di­nį žy­gį, įvai­rias so­cia­li­nes ak­ci­jas. Be šių nau­jie­nų, ren­gi­ny­je bus įvai­rių kon­kur­sų, ku­riuo­se bus bo­he­miš­ko „sal­dai­nių lie­taus“. Iš­sa­mi šven­tės pro­gra­ma: http://siauliai-events.lt/

Eks­kur­si­jos pa­ža­dins vi­sas jus­les

Šie­met ka­lė­di­nio lai­ko­tar­pio pra­džios ren­gi­nys KE­LIO­NIŲ IR SAL­DU­MY­NŲ KA­LĖ­DOS pa­žers int­ri­guo­jan­čių nau­jų eks­kur­si­jų su de­gus­ta­ci­jo­mis, ak­to­riais. Nau­ji marš­ru­tai ne tik at­rak­ty­vūs, bet pir­miau­sia – at­spin­din­tys mies­to sa­vi­tu­mą, žy­mius Šiau­lių žmo­nes.

Gruo­džio 2-ąją 17 val. kvie­čia­me re­gist­ruo­tis į eks­kur­si­ją ŠIAU­LIAI: RET­RO SKO­NIAI IR PA­SA­KO­JI­MAI. Su ro­man­tiš­ką­ja po­nia An­ta­ni­na „lai­ko ma­ši­na“ bus ga­li­ma nu­si­kel­ti į tar­pu­ka­rio Šiau­lius! Šio lai­ko­tar­pio dva­sią tu­rė­tų aiš­kiai pa­jus­ti ir Jū­sų sko­nio re­cep­to­riai – eks­kur­si­jos me­tu bus de­gus­tuo­ja­mas sme­to­niš­kas ru­gi­nis tor­tas bei ki­ti pa­tie­ka­lai. Šios eks­kur­si­jos kai­na vie­nam as­me­niui – 9 Eur (kar­tu su de­gus­ta­ci­ja). Re­gist­ra­ci­ja iki lapk­ri­čio 30 d. 17 val.

Gruo­džio 3-iąją 13 val. nau­ja eks­kur­si­ja NE­RI­MAS­TIN­GO PEN­ZE­LIU­KO TA­KAIS: G. BAG­DO­NA­VI­ČIUS ža­da ne­ti­kė­tu­mų, pa­žinčių, „su­si­ti­ki­mą“ su pa­čiu dai­li­nin­ku, mi­nant ta­kus, ku­riais kaž­ka­da ke­lia­vo Šiau­lių met­raš­ti­nin­kas. Eks­kur­si­ja tu­rė­tų įtrauk­ti tiek tuos, ku­rie pa­ži­no G. Bag­do­na­vi­čių, tiek no­rin­čiuo­sius dau­giau su­ži­no­ti apie mies­to is­to­ri­ją. Šios eks­kur­si­jos kai­na vie­nam as­me­niui – 3 Eur. Re­gist­ra­ci­ja iki gruo­džio 1 d. 17 val.

Prap­liups „sal­dai­nių lie­tu­mi“

Be nau­jų eks­kur­si­jų, šie­met lauks ir „sal­dai­nių lie­tus“. „Sal­dai­nių lie­taus“ idė­ją pa­dės įgy­ven­din­ti ge­ne­ra­li­nis šven­tės „Ke­lio­nių ir sal­du­my­nų Ka­lė­dos“ rė­mė­jas – AB „Nau­jo­ji Rū­ta“. Ren­gi­nio me­tu bus pri­sta­ty­tas ir jų nau­ja­sis pre­ki­nis ženk­las BO­HE­MA.

Ren­gi­nys KE­LIO­NIŲ IR SAL­DU­MY­NŲ KA­LĖ­DOS šie­met su­bū­rė ke­lias­de­šimt da­ly­vių, tad bus ga­li­ma ti­kė­tis ir ne­pa­mirš­ta­mų kon­cer­tų, in­te­rak­ty­vių ak­ci­jų, kon­kur­sų, ka­lė­di­nio žy­gio bei jau tra­di­ci­ja ta­pu­sios ka­lė­di­nės mu­gės.

Nau­jos eks­kur­si­jos – vi­są šven­ti­nį lai­ko­tar­pį

Nau­jų eks­kur­si­jų Šiau­liuo­se bus ga­li­ma ti­kė­tis vi­so šven­ti­nio lai­ko­tar­pio me­tu. Kiek­vie­ną sek­ma­die­nį 12 val. iki pat šv. Ka­lė­dų kvie­čia­me į nau­ją, bet jau pa­mėg­tą eks­kur­si­ją ŠIAU­LIAI –PASAULIO BAM­BA!. Gruo­džio 16-ąją 17 val. Šiau­liuo­se lauks dar vie­na eks­kur­si­ja-prem­je­ra LI­TE­RA­TŪ­RI­NĖS STAIG­ME­NOS ŠIAU­LIUO­SE su dr. Ire­na Ba­liu­le.

Į vi­sas eks­kur­si­jas ga­li­ma re­gist­ruo­tis tel. (8 41) 523110 ar­ba el. p. tic@siauliai.lt, ar­ba Šiau­lių tu­riz­mo in­for­ma­ci­jos cent­re, Vil­niaus g. 213.

Pa­žink Šiau­lius žie­mą: Šiau­lių tu­riz­mo in­for­ma­ci­jos cent­ras pa­si­rū­pi­no šiau­lie­čiams ir mies­to sve­čiams su­reng­ti dvi nau­jas eks­kur­si­jas.

Šiau­lių TIC ar­chy­vo nuo­tr.

Šiau­lių tu­riz­mo in­for­ma­ci­jos cent­ro inf.