Choreografijos studija „Impresija“ sukūrė „Baletijos karalystę“

Liubov YARMOSHENKO nuotr.
Šiaulių kultūros centro choreografijos studija „Impresija“ sukūrė antrą „Užkeiktosios Baletijos karalystės“ dalį „Baletijos karalystė. Šokių mokykla“.

Balandžio 8 dieną Šiaulių kultūros centre vyks Šiaulių kultūros centro choreografijos studijos „Impresija“ koncertas „Baletijos karalystė. Šokių mokykla“.

Studija „Impresija“, vadovaujama meno vadovės Ingos Širvienės, skaičiuoja šeštus veiklos metus. Kolektyvas yra nuolatinis įvairių konkursų ir festivalių, kuriuose įvertintas ne vienu apdovanojimu, dalyvis, nuo pat įkūrimo kasmet parengia naujas koncertines programas.

„Baletijos karalystė. Šokių mokykla“ – antroji „Užkeiktosios Baletijos karalystės“, debiutavusios 2022 metų Šiaulių kultūros centro Rėkyvos kultūros namų Kalėdų šventėje, dalis.

„Šis koncertas – naujausias mūsų studijos darbas. Tai ne tik šokio spektaklis, bet ir šiltas, jaudinantis pasakojimas apie svajonių siekimą, draugystę ir atsidavimą savo pašaukimui. Kviečiame visus šeimos narius kartu patirti nepamirštamą vakarą, kupiną grakštumo, muzikos ir magijos“, – sako I. Širvienė.