Varškės desertas su želė

Asmeninė nuotr.
Audronė ČEČENIKOVĖ, Šiaulių grožio salono „Pudra“ manikiūrininkė, sako gaminti labiausiai mėgsta tai, kas greitai paruošiama. „Daug dirbant norisi ir greitai pavalgyti, ir pailsėti. Gamindama ne visada griežtai vadovaujuosi receptais, mėgstu ir paimprovizuoti“, – sako devynerius metus grožio srityje dirbanti meistrė. Audronė skaitytojams siūlo paprastą, vasarai labai tinkantį desertą.

Varškės desertas su želė

Reikės: pakelio varškės, bet kokių uogų, pakelio braškių skonio želė (proporcijas galima atitinkamai didinti).

Blenderiu išsukti varškę su didesne dalimi uogų. Sudėti į specialią formą ir užpilti ištirpintą želė.

Kol masė sustings, laikyti šaldytuve.

Sustingusį desertą papuošti uogomis.