Talerių užkandėlė

Asmeninio albumo nuotr.
Joniškietis, roko grupės „M.E.S.“ gitaristas Marius VITKAUSKAS prie kavos mėgsta lengvai paruošiamą talerių užkandėlę su tepamuoju sūriu ir ikrais. Gal patiks ir „Šiaulių krašto“ skaitytojams.

Talerių užkandėlė

Užkandėlei reikės: 1 pakelio talerių su pelėsiniu sūriu (net jei pelėsinio sūrio nemėgstate, pabandykite, skonio nesijaus), 1 indelio tepamojo sūrio „Philadelphia“ (natūralaus skonio arba su žolelėmis), 1 indelio (90 gramų) dirbtinių juodųjų ikrų.

Į indą dedame tepamą sūrį ir gerai išmaišome su juodaisiais ikrais. Imame talerį, ant jo arbatiniu šaukšteliu užtepame sūrio mišinio su ikrais ir ant viršaus užvožiame kitą talerį. Skanaus!