Naujausios
Sušiai su bolivine balanda
Reikės: jūros dumblių lapo 1 vnt., 100 g nevirtos bolivinės balandos, tofu (šilkinio) sūrio, agurko, raudonos paprikos.
Sušiams pagardinti: sojų padažo, marinuoto imbiero, japoniškų krienų pastos „Wasabi“
Išvirkite bolivinę balandą taip, kaip nurodyta ant pakuotės (išvirę gerai nusunkite likusį skystį ir palikite vėsti).
Ant kilimėlio sušiams gaminti (jį rasite bet kuriame prekybos centre) lygiąja puse į apačią dėkite jūros dumblių lapą.
Ant lapo tolygiai 1 cm sluoksniu paskirstykite bolivinę balandą (iš vieno lapo krašto palikite nepadengtus 2 cm),
Prie pat padengtojo krašto lygia linija per visą lapo plotį išdėliokite įdarą: agurkus, tofu sūrį ir raudonąsias paprikas, prieš tai susipjaustę norimo storio juostelėmis.
Kilimėliu šiek tiek paspausdami sukite ritinėlį. Nepadengtą lapo kraštą sudrėkinkite vandeniu, kad suliptų.
Sudrėkintu aštriu peiliu nespausdami supjaustykite ritinėlį į 8 lygias dalis.
Skanaus!