Asmeninė nuotr.

Naujausios
2023-09-23
Komentarai:
2023-09-23
Komentarai:
2023-09-23
Komentarai:
Senovinė raugintų kopūstų sriuba
Reikės: raugintų kopūstų, kiaulės karkos, pipirų, lauro lapų, druskos, šaukšto miltų ir taukų miltams pakepinti.
Puode užkaičiam vandenį, įdedam nuplautą kiaulės karką, pipirų, lauro lapų, druskos ir verdam 2 valandas. Tada išgriebiam karką, perkošiam sultinį ir dedam raugintus kopūstus. Verdame 1 valandą. Baigiant kopūstienei virti sudedam į ją nukaulintos karkos mėsos gabaliukus, pakepinam ant taukų miltų šaukštą ir užblendžiam, kaip žemaičiai sako, sriubytę.
Patiekiame su lupena virtom bulvėm.
Skanaus!
Komentarai