Dienos receptas

As­me­ni­nė nuo­tr.
Vil­niaus uni­ver­si­te­to žur­na­lis­ti­kos spe­cia­ly­bės stu­den­tė Ur­tė ŠLE­VAI­TĖ na­miš­kius le­pi­na įvai­riais eg­zo­tiš­kais pa­tie­ka­lais. Mer­gi­na die­vi­na ki­nų ir in­dų vir­tu­vę, tad skai­ty­to­jams siū­lo pa­si­ga­min­ti vie­ną iš sa­vo pa­mėg­tų in­diš­kų pa­tie­ka­lų.

Viš­tie­na "Tik­ka ma­sa­la" pa­da­že

Pa­tie­ka­lui rei­kės: viš­tie­nos krū­ti­nė­lės, "Tik­ka ma­sa­la" pa­da­žo (ga­li­ma ras­ti par­duo­tu­vė­se), van­dens.

Sup­jaus­ty­ti viš­tie­nos krū­ti­nė­lę ma­žais ga­ba­liu­kais. Dė­ti kep­ti, kol mė­sa įgaus auk­si­nį at­spal­vį. Ta­da į kep­tu­vę pil­ki­te "Tik­ka ma­sa­la" pa­da­žą ir šla­ke­lį van­dens. Troš­ki­nį pa­kep­ti dar 4–5 mi­nu­tes ir ta­da ga­li­ma val­gy­ti. La­bai de­ra su "Bas­ma­ti" ry­žiais ir bet ko­kio­mis pa­mėg­to­mis sa­lo­to­mis.

Ska­naus!